Leasevormen

Je nieuwe e-bike leasen is een fluitje van een cent!

Maar waar moet je op letten? En waar En hoe zit het met de bijtelling? Kan ik als particulier ook een fiets lease? En voor welke leasevorm ga je?

Operational Leasefiets is helemaal compleet! De fiets wordt geleverd inclusief onderhoud, full service verzekering (pech onderweg, schade en diefstal). Bij deze leasevorm komt de fiets niet op de balans te staan en blijft de fiets in eigendom van de leasemaatschappij. Als werkgever of werknemer kun je wel een afspraak maken om een zogenoemd slottermijn in te bouwen om aan het eind van de leaseperiode de fiets voor een vast bedrag over te nemen.

Financial Leasefiets. Een uitstekende keuze als je uiteindelijk eigenaar wil worden van de fiets. De leasefiets staat wel direct op de balans, dit in tegenstelling bij operational lease. Als optie kies je ervoor om de leasefiets af te sluiten met Reperatie, Banden en Onderhoud en full service verzekering. Zo geniet je van full service en word je uiteindelijk ook nog eens eigenaar van de fiets.

Prive Leasefiets? Als particulier een elektrische fiets leasen? Natuurlijk valt dit ook onder de mogelijkheden. Ook als particulier kun je ervoor kiezen om full service een fiets te leasen, inclusief Reperatie, Onderhoud en Banden en full service verzekering. Na de leaseperiode ben jij eigenaar van de fiets.

De verschillen in leasevormen voor een leasefiets op een rij:

OL, FL en PL overzicht
Scroll naar top