Vol enthousiasme presenteren wij onze unieke partnership!

V.l.n.r. Alessio Pinna (Butlon), Bas Sanders (Leasejefit.nl) en Stefan Tins (Fietscentrum)

‘Een samenwerking is kansrijk als mensen en organisaties zich met elkaar weten te verbinden in een betekenis gevend proces dat recht doet aan de belangen en gericht is op een betekenisvolle ambitie.’

In thuisbezorgd Nederland staat de wereld op zijn kop. Restaurants zijn gedwongen de deuren te sluiten en de enige manier om hun klanten nu te bereiken is per bezorgfiets en dáár vinden deze drie partijen elkaar.

Butlon als een online variant op Aldi en Lidl, dat is hoe Butlon zichzelf ziet. Dé nieuwe speler in de wereld van online boodschappen. Daarnaast is Butlon actief in de tak bezorgrestaurants. In een nauwe strategische samenwerking met horecagroothandel ILG Food Group, een beperkt assortiment en een efficiënte logistiek zorgen zij ervoor dat de in maart opgerichte boodschappentak van Butlon haar producten online tegen scherpe prijzen aanbiedt. Uit de samenwerking met ILG Group ontstaat een grote achterban met (bezorg)restaurants en de vraag naar bezorgfietsen.

Een samenwerking voortvloeiend uit een samenwerking

Leasejefit.nl en Fietscentrum hebben een nauwe samenwerking als het gaat om het vermarkten van leasefietsen aan B2B. Samen met verschillende fabrikanten ontwikkelen en importeren we eigen merken fietsen voor de B2B markt.

Ook voor Butlon is er in samenspraak een bezorgfiets ontwikkeld voor haar klanten. Maar fietsen hebben, net als auto’s, zo nu en dan een onderhoudsbeurt en mogelijk reparatie nodig. Fietscentrum is voor ons dé partner in het ontzorgen van deze service. Samen met deze “vakidioten” ontwikkelen wij niet alleen fietsen, maar beperken we ook de nodige kosten voor onderhoud en reparatie. Immers, niemand zit te wachten op een stilstaande bezorgfiets als de maaltijden bij de klanten moeten worden afgeleverd.

Onverwoestbare bezorgfietsen

Met de speciaal ontwikkelde bezorgfiets voor Butlon en de Speed Pedelec van Qwic, waar wij ook servicepartner voor zijn, bieden wij de klanten een mooi pakket aan bezorgvoertuigen, nl. de bezorgfiets voor de standaard bezorgingen en de speed pedelec voor de langere afstanden. Deze laatste is een perfect vervangend vervoersmiddel voor de bezorgscooter; groen en snel.

Kortom, Butlon geeft ons het vertrouwen om deze service aan haar klanten waar te maken. Ik kan alleen maar zeggen: we gaan er samen een mooi avontuur van maken en bedankt voor het vertrouwen!

Scroll naar top